Over ons

WIE IS FRESH & CLEAN SERVICES?


Fresh & Clean Services biedt het hoogste niveau van schoonmaakoplossingen en -verwachtingen door ons professionele ondersteuningspersoneel. Als een team zijn we persoonlijk toegewijd aan de behoeften van onze klanten, terwijl we altijd een hoge standaard van uitmuntendheid handhaven. Bij u thuis of in uw bedrijf gedragen wij ons te allen tijde met integriteit.

We zijn ons ervan bewust dat de bedrijven van onze klanten een directe weerspiegeling zijn van zichzelf en hun eigen toewijding aan professionaliteit. Door te kiezen voor Fresh & Clean Services weet u dat u de meest betrouwbare, eerlijke en klantgerichte service krijgt die beschikbaar is. Wij bieden schoonmaakoplossingen, evenals productbenodigdheden en speciale services. We streven ernaar om elke dag de beste te zijn in de schoonmaakbranche. We hebben onvermoeibaar gewerkt om Fresh & Clean Services te positioneren in de markten die we bedienen.

Uw bedrijf en werkplek zijn erg belangrijk voor ons, daarom is Fresh & Clean Services toegewijd om u de zorg en professionaliteit te bieden die u verdient.

SCHOONMAAK & ONDERHOUDS SERVICES

Van commerciële reiniging tot schoonmaakonderhoud zijn we ons ervan bewust dat betaalbaarheid en kwaliteit belangrijk zijn. Daarom verwelkomen we de mogelijkheid om deel te nemen aan het verhogen van uw winst en het verlagen van uw kosten. Het maakt niet uit in welke branche u deel uitmaakt, uw werkruimte is een directe weerspiegeling van uw bedrijf. Ons doel is om het meest efficiënte en grondige aspect van uw bedrijf te zijn. Simpel gezegd, we houden het schoon. Wat uw behoefte en hoe uniek en gespecialiseerd ook is, Fresh & Clean Services wordt een vertrouwd en onschatbaar onderdeel van uw algehele bedrijfsteam.

PERSONEEL

Alle sollicitanten worden gescreend, geïnterviewd en beoordeeld op werkervaring, motivatie en persoonlijkheid. Alleen de hoogst gewaardeerde personen komen in aanmerking voor een baan.


TRAINING

Al onze medewerkers zijn getraind, met mondelinge, schriftelijke en video-instructie over het personeelsbeleid en ons gevarencommunicatieprogramma voorafgaand aan plaatsing in een ruimte die moet worden schoongemaakt.

ONZE MISSIE

De missie van Fresh & Clean Services is om de beste te zijn in de schoonmaakservice, met het oog op een uitstekende klanttevredenheid in de markten die we bedienen. Door dit te doen, zal Fresh & Clean Services de comfort, plezier en de kwaliteit van uw dagelijkse bezigheden verbeteren. Dientengevolge, zullen wij de verwachtingen van onze klanten van deze servicekwaliteit bereiken door te werken met toonaangevende reinigingsmethoden, goede referenties, concurrerende prijzen, snelle reactietijd, individuele en bedrijfsverantwoordelijkheid, flexibiliteit bij het ontwerpen van een aangepaste reinigingsoplossing. Wij streven ernaar om ons personeel, uitstekend op te leiden, motiveren, belonen en behouden met uitzonderlijke bekwaamheid, karakter en toewijding door de tools te bieden die een hoge mate van werkzekerheid garanderen als resultaat.

ONZE VISIE

Het is onze visie om de beste schoonmaakdiensten tegen een redelijke prijs te leveren in de markten die we bedienen, terwijl we de tijd van onze klant maximaliseren om zich te concentreren op het succes van hun bedrijf of andere dagelijkse bezigheden.


✆ Bel ons
English »